Εικόνα Ενημέρωση Σημαντικό Μήυνμα

Αγαπητοί φοιτητές,

Αφού σας καλωσορίσω στο τμήμα και σας ευχηθώ καλές σπουδές,  σε μια ομολογουμένως  δύσκολη συγκυρία που δοκιμάζονται οι αντοχές και τα όρια δικών σας, δικών μας,  υποδομών  και υπηρεσιών, συντεταγμένα και στο πλαίσιο των κανόνων υγειονομικής ασφαλείας,  την Δευτέρα  5/10/2020 στο τμήμα μας θα αρχίσουν τα μαθήματα.

Ως πρωτοετείς φοιτητές κατά το  τρέχων  εξάμηνο,  θα διδαχτείτε 6 μαθήματα  (διαλέξεις) από τα οποία το ένα έχει και εργαστηριακές ασκήσεις.

Σύμφωνα με το σχέδιο εκπαιδευτικής λειτουργίας υπό τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες,  οι διαλέξεις  όλων των μαθημάτων  του εξαμήνου σας, θα γίνουν εξ αποστάσεως  τις ώρες και μέρες που αναγράφονται στο ωρολόγιο  πρόγραμμα το όποιο έχει αναρτηθεί.

Οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος Γενικής Βιολογίας θα γίνουν δια ζώσης σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν από τα  μέλη του Διδακτικού Προσωπικού που έχει αναλάβει την διδασκαλία του μαθήματος.

Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εγγραφή σας στο τμήμα, γεγονός που καθιστά δυσλειτουργικές διάφορες εξ αποστάσεως υπηρεσίες του ιδρύματος και  μέχρι να γίνει αυτό,  η συμμετοχή  σας στην διδασκαλία  θα γίνεται με τους παρακάτω συνδέσμους:

1
Γενική Βιολογία
Δευτέρα  15-18
Ακολουθούμε τις οδηγίες και ανακοινώσεις που αναρτώνται εδώ: https://eclass.upatras.gr/courses/AS146/
2
Γενική Χημεία
Τρίτη  15-18
3
Βιοστατιστική
Πέμπτη 9-12
4
Ωκεανογραφία
Πέμπτη 15-18
5
Γεωπονικές Επιστήμες
Παρασκευή 15-18
6
Ξένη γλώσσα
Θα αναρτηθεί σύντομα

Για τους  συνδέσμους των μαθημάτων 2-5 ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ (https://sfb.sites.upnet.gr/guests/)

Εύχομαι από καρδιάς καλή ακαδημαϊκή χρονιά .

Ο Πρόεδρος του τμήματος

Κατσέλης Γεώργιος, Καθηγητής